Wat heb ik te bieden?

Webontwerp voor ieder budget

Alle website die ik maak worden gemaakt met WordPress. Dat is een Content Management Systeem waarmee je zelf kunt inloggen en de inhoud van je site aanpassen.

Je hebt websites in soorten en maten. En dus ook voor verschillende budgetten. Na inventarisering van je wensen kan ik een offerte opstallen.

Ook voor een kleiner budget is veel mogelijk. Kies dan voor de Basic Website.

Heb je al een website, maar wil je die opnieuw vormgeven? Soms kan de bestaande website met kleine aanpassingen al heel erg worden opgefrist, maar vaker is het voordeliger om de site opnieuw te maken.

Regelen van hosting en installatie van de website

Je website wordt geïnstalleerd bij een host. Als je die nog niet hebt zorg ik voor een contract bij een host (op jouw naam) en dat alle techniek voor het laten draaien van WordPress op orde zijn.

Heb je al een domeinnaam geregistreerd? Zo niet, dan regel ik dat.

Ook de aanvullende licenties op plug-ins regel ik voor je. Deze licenties zijn altijd op jouw eigen naam.

Updates van de inhoud van je site

Natuurlijk wil je regelmatig iets nieuws op je website plaatsen. Teksten aan passen of foto's toevoegen. Misschien wil je een pagina in het menu verplaatsen of toch  nog een ander formulier toevoegen. Dit noem je contentmanagement. Dat kun je allemaal zelf doen door in te loggen op de website. Wil je sommige dingen liever laten doen, dan kan dat.

Kleine veranderingen kun je via e-mail doorgeven.

Les en instructie

Individuele les in wat jij wil leren:

 • Wegwijs worden in WordPress
 • Het bewerken (verkleinen) van foto's om ze geschikt te maken voor je website
 • Een nieuwsbrief versturen via MailChimp
 • Posts gaan delen op Sociale Media
 • .....

Hulp, ondersteuning en advies

Doe je veel zelf aan je site, maar hebt er toch een vraag over of een steuntje in de rug nodig? In overleg kan ik taken van je overnemen of je adviseren hoe je dingen het beste aan kunt pakken.

Wil je naast je site ook werken met nieuwsbrieven en sociale media? Ook hierbij kan ik je op weg helpen of werk uit handen nemen.

Maak een afspraak voor een uur of dagdeel. Het kan live, maar eventueel ook via de telefoon, afhankelijk van het onderwerp.

Andere werkzaamheden

Alles wat ik op het gebied van computer en vormgevingsvaardigheden kan bieden kan ik op basis van urenfacturering voor je doen:

 • Foto's bewerken ten behoeve van de website
 • Andere bestanden bewerken om op de website te kunnen plaatsen
 • Folders actualiseren
 • Visitekaartjes vormgeven
 • Accounts bij sociale media inrichten
 • Nieuwsbrieven verzorgen en vormgeven
 • Bedrijfsaccount bij Google inrichten en koppeling met Google Analytics maken
 • ......

Onderhoud van de website

Als een website eenmaal klaar is blijft het noodzakelijk om hem te onderhouden. Dat is vooral voor de veiligheid van de site. Met updates van de software worden vaak veiligheidslekken gedicht.

Onderhoud bestaat uit het updaten van WordPress en plug-ins en het regelmatig maken van back-ups. Een back-up helpt je weer snel op weg als er iets mis gaat met je site. Bijvoorbeeld bij een hack.

Voor het onderhouden van de site kun je een onderhoudscontract afsluiten. Met zo'n contract weet je dat je website altijd up-to-date is.

Ben je van plan om een website te laten bouwen? Download de checklist voor een goede voorbereiding.