Fijne websites gemaakt door Sandra Catsburg

Al jaren werk ik als zelfstandig creatief ondernemer. Ik heb op de kunstacademie de beeldende richting gevolgd. Daarna heb ik me aangemeld als ondernemer bij de belastingdienst en ben gewoon ergens begonnen. Ik maak en ontwerp meubels en beeldende kunst.

Het blijkt in de praktijk al snel dat je niet kunt volstaan met alleen in je atelier mooie dingen maken. Je moet er ook allerlei dingen omheen doen. Allemaal om een bestaan als beeldend kunstenaar op te bouwen. In de loop van de jaren heb ik steeds nieuwe vaardigheden geleerd. Als kunstenaar heb ik mij ontwikkeld, maar ook voor de dingen “er om heen” heb ik kennis opgedaan.

Toen internet nog jong was zag ik al snel mogelijkheden om met name mijn meubels via een website de wereld in te sturen. Met wat hulp van een kennis maakte ik mijn eerste website. De eerste website was een statische website met html. Later leerde ik er de kneepjes van css bij, waarmee je website veel beter kunt vormgeven. In 2011 heb ik een korte cursus gedaan om met WordPress een website te kunnen maken. Dus geen statische webpagina’s meer, maar een dynamisch Content Management Systeem. Daarbij komt mijn kennis van html en css ook nog steeds goed van pas.

Nadat ik een aantal websites had gemaakt voor eigen gebruik, realiseerde ik me dat niet iedereen zoveel zin heeft om zich in deze materie te verdiepen of er handig mee is. Nu maak ik ook websites voor andere zelfstandige ondernemers. Sommigen werkzaam als beeldend kunstenaar of ander creatief beroep, anderen werkzaam in werkvelden waar ik ook affiniteit mee heb. De kennis die ik heb opgedaan voor mijzelf kan ik zo ook aan anderen aanbieden.

Gestapelde kast

Meubels, te vinden op Sandracatsburgmeubels.nl.

bolhoofd-4-1500

Beeldende kunst, te vinden op Sandracatsburg.nl.